top of page

Kwaliteitscontrole en Compliance

Kwaliteitscontrole en compliance vormen de ruggengraat van een robuuste productieomgeving, waarborgend dat producten niet alleen aan de verwachtingen van klanten voldoen, maar ook in lijn zijn met de strengste industriële normen en regelgevingen. In het hart van Arkoni's toewijding aan uitmuntendheid, biedt onze "Kwaliteitscontrole en Compliance" categorie een reeks gespecialiseerde applicaties die ontworpen zijn om de kwaliteit van uw producten systematisch te verhogen en naleving van regelgeving te garanderen. Van nauwkeurige meetmiddelenbeheer tot geavanceerde controle van inkomende goederen, elke tool is zorgvuldig ontwikkeld om kritieke kwaliteitsprocessen te ondersteunen en compliance te vereenvoudigen. Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen en laat ons u helpen bij het bouwen van een cultuur van kwaliteit en verantwoordelijkheid, waarbij elk product dat uw fabriek verlaat, een bewijs is van uw toewijding aan uitmuntendheid.

image.png

Mogelijkheid om fotos en andere bijlagen toe te voegen

Alle gegevens die je bij wilt houden 

De meetmiddelenbeheer-app is een applicatie voor het registreren van de kalibratie van meetinstrumenten. Binnen de app kunnen per meetinstrument verschillende gegevens worden vastgelegd, zoals serienummers en types, maar ook de kalibratie-interval. Er worden herinneringen verstuurd wanneer de tijd voor een nieuwe kalibratie nadert. Bovendien is het mogelijk om bijlagen toe te voegen, zoals foto’s of kalibratie-instructies.

Meetmiddelen beheer met kalibraties (Met documenten + foto’s)

De 'realtime overzichten per werkplek' applicatie toont in realtime wie aan welk project werkt en op welke specifieke werkplek. Deze applicatie visualiseert ook de status van elke order aan de hand van kleurcodes, waardoor snel en efficiënt de voortgang en eventuele knelpunten in het productieproces kunnen worden geïdentificeerd.

image.png
In een scan alle infromatie kunnen controleren van het binnen gekomen product

Binnen boeken inkomende goederen inclusief foto’s

Deze simplistische controle applicatie maakt het gemakkelijk en dynamisch mogelijk om inkomende goederen per artikel te controleren. Het dynamische aspect komt tot uiting doordat er per artikel verschillende controles ingesteld kunnen worden. Deze aanpak zorgt ervoor dat de controle perfect aansluit bij de specifieke eisen van elk artikel, waardoor het controleproces niet alleen gemakkelijker, maar ook correcter uitgevoerd kan worden.

image.png

De Controle stappen kunnen per stap en per product variëren 

Dynamische controle van inkomende goederen per artikel

image.png

Tablet vriendelijke werking door grote knoppen

De Afkeurregistratie-app is een op maat gemaakte applicatie, ontworpen door studenten. Met deze app kun je eenvoudig een artikel en de reden van afkeur selecteren, om vervolgens de hoeveelheid direct in de app te tellen. Het is ook mogelijk om een opmerking toe te voegen. De verzamelde gegevens worden vervolgens opgeslagen voor verdere analyse en verwerking.

Afkeur registratie 

De VC-NC applicatie is een van de applicaties die ontworpen zijn om productietijden te analyseren en te vergelijken. Deze specifieke app biedt een overzicht van de productie, waarbij het mogelijk is om de huidige werkzaamheden real-time te volgen en te vergelijken met de vooraf gecalculeerde tijd (VC). Indien de werkelijke productietijd de VC-tijd overschrijdt, biedt de app werknemers de mogelijkheid om een opmerking toe te voegen en te verklaren waarom deze overschrijding heeft plaatsgevonden.

image.png

Realtime de status van orders visueel weergegeven

Issue manager VC-NC

bottom of page