top of page

Productie en werkbeheer applicaties

In de kern van elke succesvolle productieonderneming ligt een efficiënt en soepel beheer van productieprocessen en workflows. Bij Arkoni begrijpen we dat het optimaliseren van deze processen essentieel is voor het verhogen van de productiviteit, het minimaliseren van verspilling en het verzekeren van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze categorie "Productie en Workflowbeheer" biedt een suite van geavanceerde, op maat gemaakte applicaties ontworpen om uw productieprocessen naadloos te stroomlijnen. Van dynamische registratieformulieren tot real-time voortgangsoverzichten, elke applicatie binnen deze categorie is ontwikkeld met het oog op het versterken van uw productiecapaciteiten en het optimaliseren van uw workflowmanagement. Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen u kunnen helpen bij het bereiken van operationele uitmuntendheid en het zetten van de volgende stap in de evolutie van uw productieprocessen.

Dynamische registratieformulieren

Overzichtelijke to-do lijst voor de werknemers

Mogelijkheid om fotos en andere bijlagen toe te voegen

Deze registratie-applicatie visualiseert de verschillende productiestappen van een project in een overzichtelijke interface. Bij het selecteren van een specifieke stap, worden unieke invoervelden en vereisten getoond die vereist zijn voor de bewerking. Deze aanpak garandeert dat elke productiestap nauwkeurig en volgens de juiste procedures wordt uitgevoerd. Bovendien zorgt het voor een gedetailleerde registratie van het productieproces, wat bijdraagt aan kwaliteitsborging en efficiënte projectbeheer.

Excel export

Per Werkstap word het duidelijk wat er gedaan is en worden de fotos weergegeven

Excel export mogelijkheid

Lijst met de taken die zijn uitgevoerd 

Schermafbeelding 2024-02-09 110753.png

Deze tweede applicatie fungeert als een uitgebreid controleoverzicht voor de uitgevoerde productiestappen. Het biedt gedetailleerde informatie over wie elke stap heeft uitgevoerd, welke acties zijn ondernomen, en de exacte tijdstippen van uitvoering. Dit overzicht is bijzonder waardevol voor sectoren waar traceerbaarheid cruciaal is en regelmatig audits plaatsvinden. Het stelt organisaties in staat om volledige transparantie en verantwoording te bieden, wat essentieel is voor het handhaven van hoge kwaliteitsnormen en het voldoen aan wettelijke vereisten.

lijst met taken

Schermafbeelding 2024-02-09 112408.png

Een overzicht dashbord waarin realtime de productie status zichtbaar is 

De 'realtime overzichten per werkplek' applicatie toont in realtime wie aan welk project werkt en op welke specifieke werkplek. Deze applicatie visualiseert ook de status van elke order aan de hand van kleurcodes, waardoor snel en efficiënt de voortgang en eventuele knelpunten in het productieproces kunnen worden geïdentificeerd.

Realtime overzichten per werkplek

Live orderstatus weergeven

Overzicht van Orders en nestingen per bewerking

Schermafbeelding 2024-02-09 113653.png

Detail informatie per ordernummer met zoek mogelijkheid

De 'Live orderstatus weergeven' applicatie is een vergelijkbare inzichtelijke tool die de huidige status van orders per werkplek laat zien. Daarnaast biedt de applicatie de mogelijkheid om specifiek op ordernummers te zoeken, wat het snel vinden en volgen van orders aanzienlijk vereenvoudigt.

image.png

Alle benodigde gegevens om te produceren in een overzicht

Data komt uit meerdere bronnen 

Deze applicatie dient als ondersteunend hulpmiddel tijdens het productieproces. Medewerkers geven het productienummer waaraan ze werken in, waarna de app automatisch alle relevante gegevens over dit nummer ophaalt en overzichtelijk weergeeft. Dit versnelt niet alleen het prodauctieproces aanzienlijk, maar vermindert ook de kans op fouten tijdens de productie.

Productie aansturing, benodigde onderdelen voor productie weergeven

Compleetheidscontrole voor productie

Deze applicatie toont een lijst van geplande ordernummers. Wanneer een ordernummer in het groen wordt weergegeven, betekent dit dat er voldoende voorraad is om de productie van dat nummer te vervroegen, zonder dat dit ten koste gaat van andere orders. Daarnaast biedt de app inzicht in het verbruik per artikel en vergelijkt dit met de inkoopregels van de betreffende artikelen. Dit stelt gebruikers in staat om vooraf te bepalen of er voldoende voorraad is ingekocht om aan de productiebehoeften te voldoen.

image.png

Details over de in- en uitkomende goederen

Inzicht in wat wel en niet optijd geproduceerd kan worden

image.png

Alle benodigde gegevens om te produceren in een overzicht

Data komt uit meerdere bronnen 

Het 'bottleneck overzicht' is een inzichtelijke applicatie die de hoeveelheid ingeplande uren per bewerkingsplek visueel weergeeft. Dit stelt gebruikers in staat om in één oogopslag te identificeren waar de knelpunten in het productieproces zich bevinden, en waar aansturing of ondersteuning nodig is. Daarnaast bevat de app diverse hulpmiddelen om inzicht en verbeteringen te faciliteren, zoals een viewer voor technische tekeningen die een duidelijker beeld van de producten biedt, en een opschoningstool die vervuilde regels uit het ERP-systeem kan verwijderen.

Bottleneck overzicht

Fabrieksvoortgang productieorders

Een applicatie ontworpen om de voortgang van productie per order inzichtelijk te maken. Deze applicatie is specifiek bedoeld voor productieleidinggevenden, die in één oogopslag de status van orders kunnen zien. Het laat zien bij welke werkstap de order zich bevindt en wanneer deze afgerond moet zijn. Gebruikers kunnen ook een bewerkingstap als gereed melden, orders op 'on hold' zetten en opmerkingen toevoegen.

image.png

Details over de in- en uitkomende goederen

Inzicht in wat wel en niet optijd geproduceerd kan worden

image.png

Alle benodigde gegevens om te produceren in een overzicht

Data komt uit meerdere bronnen 

De Plan module applicatie is een geavanceerde planningstool die het mogelijk maakt om orders in en te herplannen, hiermee wordt rekening gehouden met mens en machine capaciteit. En worden ook orders die afhankelijk zijn meegenomen in de herplanning. De planning word grafisch weergegeven en kan ook teruggekoppeld worden naar het ERP-systeem.

Planmodule

bottom of page