top of page
zijkant_edited_edited_edited.jpg

ONZE UNIEKE VISIE

Onze visie is gevormd vanuit onze ervaring in productiebedrijven en richt zich op het oplossen van de problemen waarmee bedrijven geconfronteerd worden bij het omgaan met data. We geloven dat een data-gedreven aanpak de sleutel is tot het verbeteren van rendement en efficiency, maar we begrijpen ook dat dit voor veel mensen een uitdaging kan zijn.

DATA ALS OPLOSSING

Voor veel bedrijven is het gebruik van data nog een onbekend terrein. Onze focus ligt op het begeleiden van organisaties en hun medewerkers om data op een effectieve manier te benutten. We laten zien hoe onze visie in de praktijk wordt ingevuld, en het resultaat is duidelijk: een verhoogde efficiency van 5 tot 15% of meer.

ONDERWIJS EN LEERCULTUUR

Het belang van data-gedreven werken moet worden erkend en verder ontwikkeld, en daarom streven we naar nauwe samenwerking met scholen. We willen bedrijven helpen om een leercultuur te creëren waarin medewerkers worden gestimuleerd om zichzelf voortdurend te verbeteren. Het gebruik van issue management tools in plaats van losse briefjes en mailtjes zorgt ervoor dat procesverbeteringen en inzichten beter worden vastgelegd en opgevolgd.

EIGENAARSCHAP EN BEGRIP

Bij het implementeren van data-gedreven software streven we naar duidelijkheid en begrip. We begrijpen dat complexe consultants niet altijd de beste oplossing zijn. Daarom is onze software gebruiksvriendelijk en zonder gedoe te implementeren. We moedigen medewerkers aan om actief deel te nemen en invloed uit te oefenen op de tools die hen ondersteunen. Dit vergroot hun gevoel van eigenaarschap en draagt bij aan het succes van het bedrijf.

DATA-INTEGRATIE EN SIMPLICITEIT

Een veelvoorkomend probleem is het gebrek aan aansluiting tussen verschillende softwarepakketten, wat leidt tot dubbel werk en inefficiëntie. Onze data-gedreven aanpak focust op naadloze integratie van databronnen, waardoor medewerkers niet langer gegevens hoeven over te typen. Dit bespaart tijd en vermindert frustratie.

zijkant_edited_edited_edited.jpg

We zijn ervan overtuigd dat onze visie bedrijven kan helpen om hun data-uitdagingen te overwinnen en efficiënter te werken. Door te focussen op begrijpelijke oplossingen, integratie van data, eigenaarschap van medewerkers en een cultuur van voortdurend leren, streven we naar duurzame verbeteringen die de problemen van het verleden doen verdwijnen.

logo%20sketch_edited.jpg

Oprichting

ARKONI B.V. is opgericht in 2020, als spin-off vanuit het productie bedrijf Variass. In dit productiebedrijf was na verloop van tijd een data innovatie afdeling ontstaan. Deze afdeling was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een IT-architectuur. De medewerkers die op deze afdeling werkten waren allen afkomstig uit de productie en konden daardoor een naadloze aansluiting vinden tussen de praktijk en hun software. De ontwikkelaars van deze IT-architectuur zijn ook de oprichters van ARKONI B.V.

zijkant_edited_edited_edited.jpg

Tijdlijn

Schermafbeelding 2023-08-31 160413.png

2022

Schermafbeelding 2023-08-31 160413.png

2021

Schermafbeelding 2023-08-31 160413.png

2020

Schermafbeelding 2023-08-31 160413.png

2019

logo%20kleuren_edited.png
bottom of page