top of page

ARKONI PLATFORM

Om de transitie naar een data gedreven werkwijze zo eenvoudig en kosten efficiënt mogelijk te maken, hebben wij het Arkoni Integratie platform ontwikkeld. Dit platform kan worden gekoppeld aan alle data behoudende systemen dat binnen een bedrijf aanwezig zijn. Denk hierbij aan databases, ERP systemen, machines, CRM systemen of zelfs Excel sheets. Nadat er een koppeling is gelegd kan het platform deze informatie real-time opvragen, uitbreiden en wijzigen. Hiermee wordt de illusie gecreëerd alsof alle data in één database staat.

Wat het Arkoni platform uniek maakt aan andere Integratie platformen is dat de koppelingen met data bronnen, de verrijking van data en de visualisatie hiervan  door de gebruiker zelf gemaakt kan worden middels een Low-Code ontwikkel omgeving. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het digitaliseren en verbeteren van werkstappen gefaseerd kan worden. Je bestaande werkwijzen hoeven niet aangepast te worden zodra er gebruik gemaakt gaat worden van het Arkoni platform en kan in de beginfase als aanvulling dienen.

Als bedrijf sta je nooit stil, hierdoor veranderen de interne processen continue. Om mee te kunnen veranderen met deze dynamische omgeving biedt het Arkoni platform standaard de mogelijkheid om zelf deze processen aan te maken en te wijzigen, zonder consultancy. Hierdoor kunnen wijzigingen of uitbreidingen vaak direct worden doorgevoerd. Wij als Arkoni geloven in een platform waarbij de klant zichzelf kan redden zonder dat hij/zij daarbij externen in hoeft te huren.

Het Arkoni Platform bestaat uit drie onderdelen, een Server, Connectoren en een Client (User Interface). De server is de centrale data hub waarmee zowel de Connectoren als de Clients verbinden. De Connectoren zijn micro services die verbindingsmogelijkheden tussen een bron (database, ERP etc.) aan de server aanbiedt om zo toegang te verlenen tot de data. De Client is het portaal naar de server waarmee je de data kan structureren en visualiseren.  

Oplossing: Tekst
bottom of page