top of page

ARKONI PLATFORM

Om de transitie naar een datagedreven werkwijze zo eenvoudig en kostenefficiënt mogelijk te maken, hebben wij het Arkoni Innovatieplatform ontwikkeld. Dit platform kan worden gekoppeld aan alle data behoudende systemen die binnen een bedrijf aanwezig zijn, zoals databases, ERP-systemen, machines, CRM-systemen of zelfs Excel-sheets. Nadat er een koppeling is gelegd, kan het platform deze informatie realtime opvragen, uitbreiden en wijzigen, waardoor de illusie wordt gecreëerd alsof alle data in één database staat.

image.png

Low-Code

Wat het Arkoni-platform uniek maakt ten opzichte van andere integratieplatformen, is dat de koppelingen met databronnen, de verrijking van data en de visualisatie hiervan door de gebruiker zelf gemaakt kunnen worden middels een Low-Code ontwikkelomgeving. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het digitaliseren en verbeteren van werkstappen gefaseerd kan worden uitgevoerd, terwijl uw bestaande werkwijzen ongewijzigd kunnen blijven tijdens het gebruik van het Arkoni-platform, dat in de beginfase als aanvulling kan dienen.

image_edited.png

de software draait lokaal bij u of uw IT-partij, waardoor we binnen het netwerk blijven. Hierdoor blijft uw data in uw eigen netwerk en zijn wij geen extra risicofactor. Ook kunnen de koppelingen met de bestaande systemen gemakkelijk uitgebreid worden wanneer er nieuwe software systemen worden aangeschaft of later toch verbonden dienen te worden.

Één betrouwbare bron en onafhankelijkheid

Een ander belangrijk voordeel van het Arkoni-platform is dat het leidt tot één waarheid. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er een bibliotheek aan datasets gecreëerd wordt. Hierdoor kunnen alle betrokkenen vertrouwen op dezelfde gegevens, wat de besluitvorming en samenwerking ten goede komt. Als bedrijf sta je nooit stil, waardoor de interne processen continu veranderen. Om mee te kunnen veranderen met deze dynamische omgeving, biedt het Arkoni-platform standaard de mogelijkheid om zelf deze processen aan te maken en te wijzigen, zonder consultancy. Hierdoor kunnen wijzigingen of uitbreidingen vaak direct worden doorgevoerd.

Bij Arkoni geloven we in een platform waarbij de klant zichzelf kan redden zonder dat hij/zij daarbij externen hoeft in te huren. Echter, mocht u toch behoefte hebben aan ondersteuning, dan staan wij klaar om support te leveren. Ons team van deskundige professionals staat voor u klaar om te helpen bij eventuele vragen of uitdagingen, zodat u het maximale uit het Arkoni-platform kunt halen en uw datagedreven werkwijze optimaal kunt benutten.

image.png
bottom of page